přeprava psa v autě
- Toto téma obsahuje celkem 26 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Garon a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
26. srpna 2013 v 14:53 #29606EllaÚčastník
ahojky mátě někdo zkušenost s tímhle lůžkem ? [url=http://www.mall.cz/autovybava/green-dog-ochranne-zavesne-luzko-jednosedadlove]http://www.mall.cz/autovybava/green-dog-ochranne-zavesne-luzko-jednosedadlove[/url] ? vypadá to vcelku dobře,ale jde mi o to,zda si tam bíglina spokojeně lehne a nebude jí to malé 🙂
26. srpna 2013 v 15:20 #29607StageÚčastníkTak zkušenost stím teda nemám protože kdyby si dotoho lehla moje 30 Kilová čubina asi by to dlouho nevydrželo 😀 , ale myslím si že teda klasické pásy jsou určitě bezpečnější a hlavně znich Vám pejsek nebude vylejzat..
26. srpna 2013 v 15:32 #29609EllaÚčastníkale já pásy používám a tohle e navíc konstruované i pro pásy :)) jde mi spíš o zachlupení služebního auta
26. srpna 2013 v 15:41 #29610StageÚčastníkTak vtom případě joo proč nééé, ale myslim si že proti zachlupení auta jsou lepší tyto deky [url=http://baron.cz/pes/pes-v-aute/autodeky-na-sedacky/i-0]http://baron.cz/pes/pes-v-aute/autodeky-na-sedacky/i-0[/url] ale jsou dražší …. ale zase pejsek by měl více prostoru
26. srpna 2013 v 15:49 #29611EllaÚčastníkno něco na ten způsob používám do teď, ale problém je ten,že psina hrozně ráda kouká z okna a aby byla za maximální dámu tak si dá ještě tlapku za to držadlo,takže chlupy sou po celých dveřích :)) je to s nima legrace
26. srpna 2013 v 16:20 #29612StageÚčastník[img]plugins/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing.gif[/img] aha tak to je teda dámička … no nevím když jí dáte dotý ‘bedýnky’ a ještě připoutáte (podle toho na jakou vzdálenost) tak aby vám stejně ty tlapky nevystrkovala
26. srpna 2013 v 17:00 #29614EllaÚčastníktak uvidím,objednala sem to a když to bude moc malý tak to zas holt vrátím 🙂
26. srpna 2013 v 20:47 #29621BellinkaČlenmy měli něco podobného ale přes celou zadní sedačku i s bokama ale i tak jsme měli chlupy v autě. Teď ji máme bez boků. Já si myslím, že když pejsek pouští chlupy, tak je prostě pouští a žádná plachta tomu nezabrání. My je máme v autě všude. Přítel sice nadává, když luxuje auto, že Bellu ostříhá, ale zatím se to ještě nestalo a nestane[img]plugins/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing.gif[/img]
27. srpna 2013 v 09:20 #29625JimmyÚčastníkJo, jo, chlupy, to je věčnej boj. Podle mě se tomu moc zabránit nedá.Jsou prostě všude. A to máme teriéra, kt. zase tolik chlupy nepouští. A dostávat je z potahů a z těch chlupatejch polstrování v kufru, to je docela lábuž.
27. srpna 2013 v 10:44 #29630GaronÚčastníkMy prostě s chlupama všude počítali 😀 Máme do auta ten car-pet od Trixie, je dobrý, že tam má Gary místo a nikam nepadá, ale chlupy jsou stejnak všude :DNejčastěji ho ale stejně vozíme v kufru, kde máme takovou omyvatelnou plachtu, kterou jsme měli doma a ta je nejlepší, protože špína z ní jde raz dva a chlupy se na ní nedrží..
Ale moc se mi líbí ta deka od Barona, co jste sem dali ten odkaz. Přijde mi dobré, že v létě chladí, ale hřát by nemusela, Garymu je vždycky hned vedro, i v zimě..
27. srpna 2013 v 11:05 #29632StageÚčastníkJojoj ta se mi taky moc líbí 🙂 kort když teďka byli ty hrozný pařáky… tak sme se jeli koupat a chytli sme treba kolonu…tak sem se bala ze se mi ten pes vtom aute upeče… jojo kdybysme měli chladivou dečku 🙂
27. srpna 2013 v 11:10 #29634SáraÚčastníkMy máme chladící vestičku, kupovanou tenhle rok v létě..no využili jsme jí asi jednou, jinak to léto stálo za pěkný …. [img]plugins/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-undecided.gif[/img]
27. srpna 2013 v 13:12 #29645GaronÚčastníkTaky jsem četla o té vestičce, ale nějak jsme to nestihli. Tak možná příští rok se po něčem takovém poohlédnem, protože když člověk jede na dovču na jih ….
27. srpna 2013 v 13:28 #29650SáraÚčastníkJá sem jí chtěla kuli cestování v autě a hlavně dovolený taky no.
27. srpna 2013 v 13:31 #29651JimmyÚčastníkDobrej tip. O tom jsem ještě neslyšela. Taková šikovná věcička se určitě může hodit. Hl. když neni v autě klimoška.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.