Karlovy Vary – vyhlídka Tři Kříže (21.3.2010)

0
77

Tento sraz byl již z minulého týdne přesunut, kvůli nepřízni počasí a vypadalo to, že to tentokrát dopadne stejně. Nakonec přeci jen většina lidí potvrdila svou účast a ve 3 hodiny jsme měli sraz u hotelu Slavie. Počasí se nakonec umoudřilo a místo deště na nás vysvitlo sluníčko.

Dorazila jsem já s Lokim, Ivča s Monthym, Verča s Bessinkou, Jitka s manželem a jejich Agirem a Indym a Roman s Jessicou. Vyrazili jsme vzhůru směrem do kopce. Občas se na cestě ještě objevil sníh a led, takže jsme šli pomalu a opatrně. Chudinka Bessinka se zalíbila především Agirovi, který ji nespustil z dohledu a pořád to na ní zkoušel. Loki, asi nechápajíc o co Agirovi jde, kolem Bessinky pořád pobíhal, štěkal na ní a provokoval ji. Takže Bessinka byla rozhodně středem pozornosti. Monthy zase zaláskovaný do Lokiho pronásledoval jeho, takže se nakonec za Bessinkou táhli tři chlapy najednou. Jessinka byla z toho všeho trochu vyjuchaná a držela se většinou radši zpátky, teda spíš páníčkovi u nohou.  A Indy?? Ten byl všude, kde se něco dělo.


Bessinka předvedla klukům, jak se má správně aportovat a že také nezáleží na nepřiměřené velikosti aportu a psa. No prostě kluci jenom zírali, když si domů chtěla odnést ma
lý strom. A protože se chtěl Agir Bessince  zavděčit, rozhodl se, že jí přinese ještě větší strom, který bohužel ovšem ještě rostl v zemi. Což mu samozřejmě vůbec nevadilo. Bessinka se mu musela opravdu hodně líbit, jelikož se o pokácení stromu nebo spíš překousání stromu pokoušel opravdu dlouho. Na vrcholku jsme udělali malou pauzu a kochali jsme se výhledem, zatímco hafani se proháněli.  Nesměla chybět ani společná fotografie, kam se k naší smůle nevešly vršky Tří křížů.

Po cestě dolů jsme potkali spoustu dalších hafíků a někteří by se k nám určitě s chutí přidali. Přestože procházka nebyla dlouhá, jsme se nakonec všichni dostatečně unavili a těšili jsme se domů.