Proč navštívit se psem právě Loket nad Ohří?

0
88

Milujete svého čtyřnohého miláčka, ale on sem tam neposlouchá? I když se svým psem chodíte na cvičiště, prostě to nezabírá? Město Loket nad Ohří má velice uznávanou psí školu, díky níž vy i váš pejsek odcházíte spokojeni. Psí škola byla založena hlavně z důvodu individuálního výcviku a výchovy různých ras a velikostí. Mnozí majitelé psů vědí, že povahu psa nelze změnit. Je to jako s člověkem. Člověk se nemění, jen se může v některých svých vlastnostech změnit, nebo se v různých situacích zachovat opačně než doposud. Jste-li vášnivý kynekolog, nebo jen máte rádi svého psa a chcete mu dopřát to nejlepší, rozhodně se obraťte na tuto společnost. Jejich dlouholeté zkušenosti a metody pomohly nejednomu pejskovi.
Jaké jsou podmínky pro přijetí?
Pes by měl znát základní povely. Mezi něž patří: ke mně, sedni, lehni, zůstaň, chůze u nohy. Ale jak sami majitelé ví, ne vždy se to daří. Důvodem proč to tak je povaha psa, rasa ale i věk. Poté přichází individuální cvičení v délce 20 hodin výcviku. Někteří majitelé to však vzdají hned po pár lekcí. Ale ze zkušeností se ví, že všechno i pes potřebuje svůj čas.
Psí škola to není jen výcvik, ale i osobní konzultace a poradenství
Pes a člověk patří k sobě odpradávna. Soužití s nim však není procházka růžovým sadem, jak si někteří mysleli při výběru psa. Někteří si pejska pořídí, protože se jim daná rasa líbí, nebo jsou sami, či jen pro svou ochranu. Ale pak se nestačí divit, co to vlastně doma mají. Psí škola vám poradí, jaká rasa se k vám nejvíce hodí, jaké základní pomůcky potřebuje pro start do nového života, co všechno musí absolvovat a hlavně, jak s pejskem zacházet.

Pokud cestujete z daleka, můžete se ubytovat v Penzionu Ulrika.