Podpořte nás, my podpoříme Vás

0
79
Ahoj psí kamaráde, Srazy psů v celé ČR

líbí se Ti náš psí portál? Chtěl bys podpořit PsíLásku? Pokud máš své osobní stránky, tak mám pro Tebe jednoduchou radu. Stačí, když si na ně umístíš náš nový banner a budeš tak informovat i další páníčky a pejsky, kteří o nás ještě nevědí, ale mají rádi psí akce, srandu a zábavu, která na PsíLásce bezesporu panuje.


Pokud jsi právě štěknul “ANO”, tak mám pro Tebe dvě následující možnosti. Na své stránky můžeš umísťit buď pouhý odkaz, ale to je přeci nuda, nebo ne? My psi máme rádi veselost a hravost, a tak dáváme samozřejmě přednost obrázkům. Jeden takový obrázek, kterému se v lidském světě říká “banner” si můžeš umístit spolu s naším odkazem. Nejen, že budeš informovat okolí, ale Tvé stránky se stanou barevnějšími, díky krásné jahůdkové barvičce.


A protože my psi posloucháme raději, když dostáváme nějakou tu odměnu, tak i za umístění odkazu, či banneru můžete od nás očekávat malou pozornost. Jen Tě poprosím, až si umístíš banner na stránky, napíš do komentářu pod tímto článkem, a po kontrole zašleme odměnu. Všichni, kteří nás podpoří, budou mít tedy odkaz na své stránky pod tímto článkem i v HafoPedii. Vaše psí stránky v HafoPedii nesmí chybet.

Srazy Psů


Kód pro vložení na Vaše stránky:

<p><a href=”http://www.PsiLaska.cz” alt=”Srazy psu po cele CR” title=”Srazy psu po cele CR” ></a></p>

Rozmer: 115 x 89

Srazy psů v celé ČR

Kód pro vložení na Vaše stránky:

<p><a href=”http://www.PsiLaska.cz”> <img src=”https://www.psilaska.cz/images/banners/PsiLaska_small.png” border=”0″ alt=”Srazy psu po cele CR” title=”Srazy psu po cele CR” width=”115″ height=”89″ ></a></p>

 

Rozmer: 250 x 125

Srazy psů v celé ČR

Kód pro vložení na Vaše stránky:

<p><a href=”http://www.PsiLaska.cz”> <img src=”https://www.psilaska.cz/images/banners/PsiLaska_big.png” border=”0″ alt=”Srazy psu po cele CR” title=”Srazy psu po cele CR” width=”250″ height=”125″ ></a></p>

 

Aktivity obecně prospěšné organizace směřují k naplňování cílů, nikoliv k vytváření zisku. Pokud bude vytvořen zisk, ze zákona musí být použit ve prospěch plnění hlavních činností. Dary tedy použijeme výhradně na financování našich hlavních aktivit. Mnohé činnosti vykonávají dobrovolníci, avšak některé z nich je nutné zaplatit. V neziskovém sektoru jsou finance důležitým motivačním prostředkem a pravě proto jako nezisková organizace uvítáme jakoukoliv podporu s Vaší strany. Budeme vděční za sponzorské dary věcné, ale i finanční.

 

A zde je číslo učtu ČSOB, kde mužete zasílat Vaše příspěvky:     235 416 502 / 0300

 

Abychom věděli, kdo z Vás nám příspěvek zaslal, uvádějte prosím do zprávy pro přijemce své jméno a příjmení + své uživatelské jméno na PsiLasce. Pokud chcete přispět jako anonym, stačí když to napíšete do zprávy. Na základě Vašeho příspěvku Vám přiřadíme hodnost podle následující tabulky:

 

Bronzový Sponzor

Přispěvek nad  50,- Kč

Střibrný Sponzor

Přispěvek nad 200,- Kč

Zlatý Sponzor

Přispěvek nad 400,- Kč

 

 

Daňové zvýhodnění našich dárců

Fyzické osoby (podle § 15 odst. 8 zákona o dani z příjmů)

Fyzické osoby mohou od základu daně odečíst hodnotu darů, pokud jejich celková hodnota ve zdaňovacím období přesáhne 2 % ze základu daně nebo činí-li nejméně 1 000 Kč. Celkem lze odečíst nejvýše 10 % ze základu daně. Musí tedy jít minimálně o dary převyšující částku 1 000 Kč nebo částku vyšší než 2 % základu daně.

Právnické osoby (podle § 20 odst. 8 zákona o dani z příjmů)

Právnické osoby mohou od základu daně odečíst hodnotu darů, pokud jejich celková hodnota ve zdaňovacím období přesáhne 5 % z již sníženého základu daně nebo činí-li nejméně 2 000 Kč. Musí jít tedy minimálně o dar ve výši alespoň 2 000 Kč nebo částku vyšší než 5 % z již sníženého základu daně.

Podrobnější informace najdete v Zákonu o dani z příjmů č. 586/1992 Sb. Děkujeme všem dárcům, sponzorům a institucím za laskavou podporu a pomoc!!!

 

Srazy psu po cele CR