Ukradene stene – Praha 4
- Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Apollo a Betty a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. září 2012 v 13:49 #18376Apollo a BettyÚčastník
Puvodne se to objevilo na mujpes, postupne se zjistilo vic informaci, takze vsechny informace dohromady davam i sem, treba na nej nekdo z vas narazi. Predejte to prosim dal kam jen muzete, diky 🙂
Vcera 13.9.2009 bylo odcizeno ze zahrady v Praze 4 tříměsíční štěně malého münsterlandského ohaře. Fenka má v levém uchu tetování 9819, jmenuje se Dora. Zmizela mezi 7.15-8.00 rano ze zahrady v Braniku ul. Na Usedlosti, v tu dobu se tam pohyboval nekdo v kapuce s osuntelym bilym Formanem nebo Favoritem, ale neni prokazatelny, jestli s tim ma nejakou spojitost. Letaky jsou po Braniku a cast Krce. Majitelka obvolava a obesila veteriny v Praze.
Kontakty: pí Gellertová, majitelka tel: 777 667 807
777085663, pí Šmíd (pokud jsem to dobře pochopila, tak chovatel štěňátka)
[img]http://www.nalezenci.cz/getimg.php?id=11869&p=photo&t=advertising[/img]
16. září 2012 v 22:14 #18520IndyČlenjeee, to je krásný miminko! Budu se dívat, co mi jen oči budou stačit! Snad se rychle najde 🙂
16. září 2012 v 22:20 #18521Anonymní uživatelHostTaky se budeme divat … 🙁
16. září 2012 v 22:34 #18523RubyÚčastníkMy taky….. hneď si dávam do mobilu tetovacie číslo a tel. Čo sú to za ľudia, kradnúť psy!!!! [img]plugins/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-surprised.gif[/img]
[hr]
[Majosek 16-09-2009 21:20]:
Taky se budeme divat … 🙁16. září 2012 v 22:38 #18524Apollo a BettyÚčastníkJa nevim, nejak se to ted desne rozmohlo to kradeni psu, kazdou chvilku je nekde nejaky varovani, fakt je to hnus 🙁
16. září 2012 v 22:47 #18525IndyČlenMě Indíse ukradli hned třetí den (bylo mu 8 týdnů!)! Měla jsem ho před obchodem a než jsem zaplatila piškoty, byl fuč, zůstalo jen uvázaný vodítko. Zburcovala jsem obchod, lidi z obchodu zas zburcovali okolí a nakonec asi po 10 minutách běhání a volání mi někdo řekl, že ho mají nějaký smažky asi o 4 ulice níž… doběhla jsem je, pak hrozná hádka, že čí je to štěně, pak trocha rvačka (měli ho v náručí), spoustu sprostých slov… ale vyhrála jsem!!! Takže pak jsem ho do nějakých 8 měsíců brala všude s sebou – do obchodů, do knihoven. Pak začal vypadat už jako zlý pes (plemeno, který není známé, budí respekt i v 8 měsících – on už tehdy měl snad 30 kilo).
Držím palce! A vy ostatní – hlídejte si miminka.16. září 2012 v 22:51 #18526Anonymní uživatelHostIndy, co se jeste o tobe nedozvime … ho fakt husteeeeeee …. uff, nechtel bych zazit.
16. září 2012 v 22:53 #18527Apollo a BettyÚčastníkNo to je fakt priserny, jeste, ze to dobre dopadlo! Presne proto svyho prcka (no ted uz ma necelejch 30 kilo:-)) nikdy nikde nenechavam. Navic on je takovej trouba pratelskej, ke kazdymu se hrne a chce se mazlit, takze by sel i sam.
16. září 2012 v 23:46 #18529IndyČlenA aby toho nebylo málo, tak mám ještě jeden šílenej zážitek:
Indiánkovi bylo pár měsíců, asi tak 3 – 4, a učili jsme se jednou pozdě večer chodit po chodníku bez vodítka. Indís byl výjimečně hodný, čuchal si u stromečků a travičky, já telefonovala, najednou slyším, jak někdo volá na pejska – já se otočím, tam nějakej divnej chlápek u otevřené dodávky. Byli jsme od sebe tak 15 metrů, Indián přesně v půlce. Já volala, chlápek volal, Indián nevěděl… chvíli se díval na mě, pak na toho chlápka… Naštěstí se indián otočil a přiběhl ke mě. Ještě teď je mi z toho divně.
Možná jsem si to jen nějak vsugerovala, ale – noc, otevřená dodávka, chlápek lákající štěně…
16. září 2012 v 23:59 #18530HapiSprávceTo je hruza!
Nastesti to vsechno dobre dopadlo… Nevim kdo jiny by sefoval na Folimance 😀 Ted uz by si ho nikdo nevzal 🙂 budi respekt.17. září 2012 v 00:32 #18531IndyČlenNo jo, je to šéfík dominantní 🙂 Ale když byl mimi, to byl medvídek 🙂
Attachments:17. září 2012 v 17:36 #18538Apollo a BettyÚčastníkOhledne ukradeneho stenete se na cz-pes se objevila nova informace – [b]stene bylo videno v Podolske ulici, prosim vsechny kdo se v okoli pohybuji, mejte oci otevrene! Kradez byla hlasena i na policii, takze kdybyste ho videli, klidne je volejte.[/b]
Prekopirovavam ze psa:
ted mi volala pani Gellertova, fenka byla v utery videna v Podolske ulici – ma ji cikan s nejakou luzou – pry vypadala jak smazka – bily favorit s brajglem uvnitr a zelenou nalepkou na zadnim skle – tudiz to bylo dle popisu to auto co zahledla sousedka. Bohuzel slecna, ktera Doru videla, zjistila az dneska ze se postrada a je ji jista ze to byla ona. Pani Gellertova odjizdi na tyden pryc – pro jakekoli info kontakt na syna Pavla 777 667 785
17. září 2012 v 18:04 #18540Anonymní uživatelHostJeste se ma ulice podolska jenom 2 km … 🙁 takovym lidem bych ……. to asi nema cenu psat. Myslim ze mame stejne myslenky 🙁
Indy: tuti muti 🙂 no ty jsi byl ale roztomilej medvidek 🙂17. září 2012 v 18:52 #18548Apollo a BettyÚčastníkJe to naprosto sileny, ale ma to jedno pozitivum, a to ze stene je porad v Praze a dokonce se pohybuje v okoli. Sice je riziko, ze ho ty individua nekomu prodaj nebo daj, ale kdyby bylo uz nekde po Cechach nebo v cizine, tak je to uplne ztraceny, takhle je snad porad nadeje, ze se vrati domu.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.